Příběh hodně zaujal, hltala jsem každé slovo básně.
Tklivé, smutné, tak jak jde život.
05.11.2011 20:57:14 | s.e.n
Je to moc smutné a bolavé , ale i já píšu vesměs bolavé a smutné básenky , protože můj život a život kolem mě není žádné veselí . Spíš bída a utrpaní obyčejných lidí , kteří už pomalu nemají co do úst vložit.
Také to stáří na mě tlačí a více věcí se kterými se peru , ale mám stálou naději , že jednou bude lépe a i kdyby to mělo být v nebi tak jsem spokojený .
Hezký den ti přeje Jirka a děkuji za tvé hodnocení .
04.11.2011 09:45:50 | kavec