LÁSKA POLICEJNÍ
Láska policejní
Jediná z toho mála
o kterou zájem není
Aby se galerka bála?
Po odpykání trestu
už dlouho zas venku
policii mám za milenku
Sama se tím souží
přesto po mně touží
Tvrdí že v zájmu lidu
nenechá mne v klidu
bože ani na chvilinku
Komentáře (2)
Komentujících (1)