Ničemná
A ona kazí radost z žití
Ničí ti spánek bortí sny
Lže ústy z hladu sítě sytí
S noblesou sčítá tvoje dny.
Usedlá v sedle do průsmyku
Mé touhy tiše trpí cíl
Proměna smíchu v tíži vzlyku
Úrodné půdy v kluzký jíl.
Knot síry roztál krysy zběhly
Na místo klidu zbrocen stín
Provlékni sliby uchem jehly
V poháru smrti hořký blín.
Přečteno 448x
Tipy 15
Poslední tipující: staranna, René Vulkán, nejsembásník, Andělskými perutěmi chráněna, WAYWARD, brooklyn, Charibeja
Komentáře (5)
Komentujících (5)