V ružovej záhrade
V ružovej záhrade
Proximu čakám
po slnka západe
sem ju prilákam
vôňami kvetov a
horúcim dychom
noc bude medová
v láskaní tichom
tajomstvá rozuzlí
z odlesku očí
ktoré tam uviazli
v snov kolotoči
o seba navzájom
uprostred ruží
dotyk pier k tiel tajom
smer nepreruší
ľahučký ako vzdych
odviaty z kvetov
nad ránom oboch ich
chladivý vietor
závanom oddelí
odnesie kamsi
kam sny sa podeli..
ruža ktorási
všetko si pamätá
vyznania šepká
červeňou natretá
tŕňom zaklepká
na bránu snov zľahka
možno poddá sa
bdelosť dní odláka
snom mier.. jej krása
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)