čas
Schovaná ve Tvém náručí
necítím z lidí vanoucí mráz.
Ať svět se stokrát otočí,
já zastavila čas.
Jsem neplavec, který skočil
do Tvých studánek tryskajících jas,
že miluješ mě, tak´s mě neutopil,
proto jsem zastavila čas.
Byla jsem nomádem brázdícím poušť,
co myslel, že bez lásky to půjde snáz.
Přivedls mě zpět a zabránil stvořit spoušť,
a pak jsem navždy zastavila čas.
Komentáře (0)