Sloup
Podivné malůvky tvoří na okně mráz,
když pod ním stojím a čekám na den.
Ta noc je tak věčná, nevnímá čas,
jež přesto si utíká, den za dnem.
Celý ten čas tam stojím, čekám a dívám se.
Pomník události kterou si nikdo nepamatuje.
Já však nikdy nezapomenu a stále doufám že,
mistrovské dílo na okně snad jednou roztaje.
Mráz se ale zatím nikam nevytrácí
a dále na tabuli pokračuje v díle.
A pokračuje i v práci na mně,
nezastavitelně ubírá mi na síle.
Odolám mu, vydržím to, snesu úplně vše.
Čekám tady pod oknem jako sloup solný.
Čekám až se to zamrzlé okno otevře,
a já budu konečně šťasten, volný.
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: hybridka22
Komentáře (1)
Komentujících (1)