Vlas.
Spadl na tvůj práh.
Spadalo listí v lesích,
vonící po dívkách
zlato i rusovlasých.
Zvedám ho
potají
nemysle na pohromu.
Vždyť……
vločky už padají
na hrudník skály v lomu.
*
ČAS,
Větrem mách
uschlo v něm staré prádlo
teď voní po kytkách
... i když to nedopadlo ...
*
--------------------------------------------------------------------
zdravím ... a žiju ... :-)
01.12.2011 15:04:04 | HarryHH