zviažem ti oči
páskou z roztrhaných vianočných balíčkov
a nohy šnúrkou od topánok
prevediem ťa tajnou ríšou
neznámymi cestami
rozkvitnutými chodníkmi
farebnými motýlmi
a žiarivým nebom
ktoré ty sám tvoríš
vo svojej mysli
keď na mňa myslíš
ručne každú noc