Anotace: -
ČAS SE OTOČIL..z punkové dívky je nastávající maminka,plánující rodič,přítelkyně..manželka :-) .. tím,že jsi žila ve svém světě dávala si na jevo tomu pravému,že tebe jen tak nedostane :)
Krásná báseň :-)
06.11.2011 04:19:53 | zajicek.vjamce