Večerní punčoví králové
svět na dvě strany
rozkrojíme
jeden večer
ten druhý
můj i tvůj
-nikdy náš
slunečnicová semínka křoupají mezi zuby
a jedno se ti nalepilo na spodní ret
tak dlouho
dlouho přemýšlím
jestli jej smím oddělat
protože
dotknu-li se
zboří se ten rozkrojený svět
tak jdu domů
po ulici se líně válí mlha
a punčoví králové
se svou opičí chotí
dávám bacha
na podpatky co se boří do tmy
abych nepadla k zemi
-zůstal jsi-
nikdo by mě už nezvedl
dveře trochu zavrzají
stále myslí
že jsem šťastná
je tak šťastnější
-uvařil čaj a
máslový sušenky.
.
poroučí se podzim
a listí mizí
.
kamínky do oken
mi zůstaň dlužen
já budu pít
zázvorový čaj
se svým mužem
Přečteno 312x
Tipy 14
Poslední tipující: qpal, Maryje..., jvacl, teď už nikdo, Noc17, Lucijena
Komentáře (1)
Komentujících (1)