Prvenství
Svou básní Tě snad neklamu
a láskou k tobě hned vzplanu.
Vášní mé tělo ubíjíš.
Stačí, když jsem k tobě blíž.
Přivoním k rudým růžím.
Asi už dobře tuším,
že mé srdce patří teď tobě.
Chci být podroben tvé žalobě.
Nevím, jak víc se vyjádřit!
Básní však nejde vše ztvárnit.
Na mém seznamu důležitostí
jsi ta, co má rozhodně prvenství.
Komentáře (0)