***
Dívka co červeným vínem
rty si obarvila
usíná jak ztracená růže
Stuhou omotaný lásky
se toulaj po parketu
a jazzová noc se blíží
jako zvon z kostelních věží
jako voda z řeky
co nedá spát
prokletým básníkům
kteří včera ztratili den
a ulicemi jsou nuceni
bloudit
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: simsa
Komentáře (1)
Komentujících (1)