Kladivo na čarodějnice, kniha podle skutečnosti, až člověka mrazí.
Smutné, ale zajímavě psané.
13.05.2012 10:05:17 | Jeněcovevzduchukrásného
Hloupé hvězdičky... Bez komentáře se ani nepozná, že jsem to četla :,D No ale četla, ohvězdičkovala a je to pěkné! :,)
09.11.2011 00:04:43 | E.