Bezmoc
PO stopách tvé zdechliny,
zemřely již všechny květiny v mojí váze.....
Pro tvé krvavé vyznání lásky,
andělé rozplakali celou zem....
A v tvých vnitřnostech,
vědmy hádaly budoucnost...
Jen já hledala v tvých očích,
ten prastarý cit....
Dýchala jsem,
pro každé tvé slovo....
A hádala se,
za každou větu.....
Tak rozložila se jedna láska,
v poloprázdném bytě....
A na chodbě pořád lze cítit,
tu sladkokyselou bezmoc....
Přečteno 347x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, poeta, Kropydlína Škopounová, gallatea, Rezkaaa, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, BARBYE, labuť, fuu
Komentáře (3)
Komentujících (3)