počkej až
počkej až
ta malá dlaň dotkne se tvé kůže
počkej až
ta malá tvář na úsměv se zmůže
počkej až
ty prstíky za tvé tě chytí
počkej až
dítko tvé vycítí
že ty jsi ta,co mu dala život,
že ty jsi ta co mu dala dech,
a že jsi ta co do postýlky
položí ho na zádech.
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)