bláto na řasách
Únava před světem,
navléká korálky bez ostychu
v posledních paprscích nicoty
myšlenka co v kožichu
vysvleče se před světem
uložené klenoty
poslední náhody
bez svědomí
co v ní jen hnije
do rána nepřežije
když se nakloní
vidící zázrak všednosti
poslední prach
jak blato,
na tvých řasách.
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Adrilus
Komentáře (1)
Komentujících (1)