Vítr vál
na svět mě přivítal
lehkým pohlazením
pěkným uchlácholením
vítr vál
mé kroky přivítal
kroky věků
kroky slepců
vítr vál
já byl rád
rúžové brýle
nesoucí na nose
vítr vál
zlobu přivál
v temnotě času
zavřel mě do temného hradu
vítr vál
oči otevíral
růžové brýle
mi odebral
vítr vál
od úst mi rval
líbezná slova
tohoto světa
vítr vál
hodbou poznamenán
smutnou melodii
vítr přivál
Vítr vál
S kosou ke mně snad zavítá