...tak
......A svět se točí
Pořád stejně
Od doby
Co jsem jeho součástí
Bezcennou
Neohodnocenná
V slepých uličkách
Lidských duší
Ztracená
Zmatená
Vystrašená
Nevědomostí
Neschopností
Žít
...
a Být
Takovou
Jakou
Bych
Chtěla
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (2)
Komentujících (2)