Jaksi zapadla v dějinách literu.
13.11.2012 23:44:55 | Lilien
No to spíš asi já :-) Píšu spíš už jinde a chodím jen nakukovat a číst.Ale jsem rád že tu zůstala a že ji někdo objevil :-)
13.11.2012 23:46:30 | Madanik
Ráda jsem ji objevila, připomněla mi právě jednu populární od kolegy na libres. Tahle je ovšem neméně krásná;)
13.11.2012 23:49:34 | Lilien
A víš co je dobrý ?? Že já jsem tam objevil dvě podobný :-D a zrovna sem jednu před pár dny chválil .-) A teď těžko říct jestli je to ta samá :-D A jestli myslíme toho samýho autora :-)
13.11.2012 23:53:58 | Madanik
Někdo dává stejná dílka na libres i sem i možná jinde. Každopádně navrátilce nikdo nevyhání, i když je tu někdy divoko;)))
14.11.2012 10:54:13 | Lilien