Bez Titulku
Bylas dobrou kamarádkou
tichou vrbou
ještě lepší inspirací
v básni
malou panenkou
Za tu chvíli krátkou
velkou vzpruhou
co teď ztrácím
světlo zhasni
před svou cestou dalekou
A než zmizíš
za nejbližším rohem
chvíli poslouchej !
Slyšíš ?
Mé tiché sbohem
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: mirecek, lalej, Kirsten, poetka, Robin Marnolli, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)