Anotace: -
„V noci jsem snil, že jsem motýlem, a teď nevím, zda jsem člověkem, který snil, že je motýlem, nebo zda jsem motýlem, kterému se zdá, že je člověkem“.
V těchhle slovech je pro mě skrytá veškerá poetika našeho bytí tady, a tak nějak mi to vyvstalo na mysli při čtení;)
24.02.2012 20:35:45 | Písnička...