JAK PÍŠU
Vše dělám, jak nejlépe umím
Píšu
bez ladu a skladu
jak kdy mám náladu
Romance i baladu
Fantazii meze nekladu
Jako když bobři říční tu
bezohledně staví přehradu
Vždy s úsměvem
Žít bez naděje
nic se neděje
Humor jiskří
ze slibů les
K čemu nám
šťastné zítřky
Vzbudíme se
a zas je dnes
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: E.T.Jane, Z kapky deště, Radek.oslov.Šafárik, kavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)