Silver-- anotace: lemplům nepotřebným...

Silver-- anotace: lemplům nepotřebným...

Anotace: -

Můj milý státe

vím nemáš vrchovaté
pokladnice
máš málo úředníků
a plíce tvé jsou nezdravé
kaju se převelice
že neplatím ti daně
..ale zas v krámě
nekradu
nedávám direkt na bradu
v průjezdech vetšinám
jen okusuji mršinám
tak jak to dělaj supi
možná jsem tupý
a plavu v investicích
to plaval jsem i kdysi
po lesích sbírám houby lysí
do sběren vozím časopisy
a automaty láhví vratných
znají mne v kraji je to špatný?
Když s jednou nohou nedělám?
jsem jako starej z břehů prám
když nahradí ho lodí
a bidlo jeho v rákos hodí.
Autor zenge, 06.11.2011
Přečteno 289x
Tipy 14
Poslední tipující: teď už nikdo, hašlerka, ziriant, Mbonita, Holis, zenge, labuť, Terakota
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Super. Báseň na aktuální téma. Jak krásně lze popsat tvrdou realitu.

10.11.2011 23:14:54 | Terakota

líbí

Socialistická? safra, já myslela, že naše demokratická... :-)

07.11.2011 08:54:46 | labuť

líbí

Náš stát - česká země nevelká
taková ušmudlaná Popelka
a bohatý princ v nedohlednu

tak zítra dej zase jednu, jo :o)

06.11.2011 17:37:18 | hašlerka

líbí

..taková socialistická...:)

06.11.2011 16:00:10 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel