Dobrou ..
Dobrou Noc
Poslední slovo před Tvou cestou pryč
a já, zklamaná,
zlámaná z tvrdé postele,
zmlácená z myšlenek,
a snad zastrašená slzami...
Zamykám za Tvými zády
S naivitou v očích
A touhou na rtech..
---
Procházím tmavou chodbou
Tou, co mě tak chladí
Tam, kde strach se mi směje do tváře
Nerea guji...
Utíkám do tepla po točeném schodišti
Do peřiny
Zahřátou Tvým tělem
---
Chci spát
Tak přestaňte
Stíny udušené tapetou
Dobrou Noc
Pavle
Sestřičko
Živote
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: L.
Komentáře (1)
Komentujících (1)