Živá zdechlina v nádherném žlutém listí
Leží a v hlavě myšlenky si skládá
Svou černou duši koupe v žluti a tím ji čistí
Miluje a s jiným tu trajdá
Nejraději by tu s listím tlela
Však je to srab ,nemá sílu
Všechno je jinak ,než by chtěla
Zvedá se a jde dál žít tu bídu