Anotace: -
Hezké. Nejdřív se mi stavba zdála trochu banální, ale je vidět, že plní svůj účel. Podobných básniček je snad miliarda, ale nikdy se neokoukají, zvlášť když do toho člověk dá své vlastní obrazy a nápady. Skvělá práce!
10.11.2011 20:49:27 | Alex Ardes