Baba Jaga u zubaře
Anotace: Mít tak knihu kouzel.
Začala vám Jaga bručet,
prý je to zlodějský účet,
nový chrup má od zubaře,
přišlo jí to velmi draze.
Nadstandard to sranda není,
je tam hodně připlácení,
ale obyčejné zuby,
nedá Jaga přec do huby.
Nemíní se tedy hádat,
ani finančně moc strádat,
kniha kouzel radu znala,
doplatky hned vymazala.
Lidé by tu knihu chtěli,
aby navždy pokoj měli,
pojištění každý platí,
kdo ví, kam se prachy ztratí.
Přečteno 360x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, E.T.Jane, hatlapatla, Jeněcovevzduchukrásného, Kars, Mario de Janiero, BARBYE, Holis, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)