Kam jsme se to poděli..
Další dojebanej tejden bude
už brzy jen pár oken v kalendáři,
co nabídne další, je mi otázkou
tak skládám hlavu na poštáři
a opijím se nadsázkou..
Holka co kaštanově hrála
mi myšlenky nyní prsty splétá
a noc rázem něžně pookřála
jako vztek co si kolem létá
Je už příliš pozdě na nás dbát,
povstalci postavili svoje skrýše.
Chvíli ticho než špatně hrát,
tyhle srdcetóny velkorysé,
vskutku a napořád.
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, padající do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)