Arbor Dixieland

Arbor Dixieland

Anotace: taková personální kamufláž

Na nebi svítíííí ...
pár Tvých jisker, cos měl ve vlasech
a co mi zbyly za nehty
po
tom předlouhavém
milování

Poprvé v životě jsem
pochopila,
že
vono žít
má jiný perspektivy

Vypila jsem z Monetova
obrazu
malej dojem
z právě vycházejícího
slunce
a v rukou
mi zůstal
jen stín
a hrst
Tvých vlasů

Poprvé v životě jsem pochopila,
že milovat
Tě,
to je ouplná blbost
a (pod)časový
zmar

že milovat Tě,
to je spoutat
ruce do okovů
a čekat
vždy znovu,
až se ohlédneš,
zda jsem ještě neodešla

na věčnost
Autor Jasmin de Paris, 17.12.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

inspirativní, především pro ženy! ...tolik času jsem promarnila pro n+koho, kdo v mých očích nakonec úplně stratil glanc.

27.01.2007 23:53:00 | Mikeiro

líbí

Jasmin,zraješ jako víno..a já bych tak pil

29.12.2006 10:44:00 | Art Brasi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel