V dálce zní bubny
to mrtvým
hrají
A až zazní ticho
tak budu
už
jen dalším
v ráji
V dálce zní slova
to mrtví
mluví
Až poslední ztichne
Až poslední pojde
Až z vás poslední zmizí
tak už nebudou
tak už nebudete
mi připadat cizí
V dálce zní slzy
mrtví tak falešně
zní
Mám jediné přání
Mám jedinou touhu
ať ti co brečí
táhnou
do pekel
ať ti co ječí
táhnou
s nimi
a ať ti co mlčí
zůstanou
V dálce zní ticho
tak živě
ticho zní
A ti co živí
jsou
Ti nikdy
na rozdíl od mrtvých
na pohřeb
svůj
nepřijdou.
Mrtvý krok
dopředu
jdem
Mrtvý krok
mrtví jste
a já
mrtvý jsem.