.
V rostoucí knize
našel jsem tvůj popis
v knize hříchů
jsi hned za heslem: Pastis
v rostoucím duchu
z polámaných nehtů
z odepsaných vlaků
co mi jezdí ve snu
na příjezd
čekáš u bran nekonečna
jsi tak trochu nepolapená
a věčná
smýšlíš o mne jako o bláznovi
a každé ráno
tříštíš zrnka kávová
odráží se ode mne
čtyřlístky a podkovy
v lomu
srdcí
mám svůj díl
v chodu
přeci
zakřivíme světlo
líp
pod obočí
píšu asfaltem tvá jména
ne
nejsi anděl
nejsi pěna
pod značky
a kříže
vdechuji život
motorkářům
lapená si ve mně
a já v tobě
sahám na úl
s křídly namočenými
do neschnoucího likéru
jsi můj anděl
padlých záměrů
„opusťte srdce
došlo k vážné havárii“
bolest tak měkkce
líbá mne na šíji
za polární září
ironie
nekonečna
vychýlená hvězda
odlétá
a není vděčná
.
Vdechuji život motorkářům,ledním MEDVĚDŮM a asfaltářům...někoho jsi mi hodně připomenul..dík krásně napsané!!
07.11.2011 08:41:34 | Liška76
zvlaštní ... ještě si ji prečtu doufám víckrát :)
chybí mi tady jedno tlačítko :) vždyť mě již trošilinku znáš
06.11.2011 23:31:05 | Romana Šamanka Ladyloba