Zamyšlení i k zamyšlení: LIDÉ BDĚTE, ALE NEBLBNĚTE!
Vnímáme
jak to komu sluší
a opomíjíme
co nevidíme
jejich krásnou duši
Mouka
šla, šla
až došla
Stejně i koření
Také už není
Jsme
živé nic
ve vesmíru
Každý má
nějakou víru
Proti věčnosti
nemáme míru
Útěcha
Šel do kostela
protože věřil v Boha
tam nebyla ani noha
tak vzal taky roha