Děkuji za krásné komentáře..nemůžu si pomoct..konečně mezi těmi co nemaj duši nacpanou jen mezi stěny ať už muži,nebo ženy je mi dobře s Vámi všemi!
08.11.2011 07:54:09 | Liška76
Nejdřív jsem nechápala..co se mi tady tak líbí..už to vím jsou to lidi...stejně smýšlející,chápající a citlivější než zbytek světa...vděkem končí moje věta.Dík,že jste a našla jsem Vás!
07.11.2011 12:51:33 | Liška76
Dík to potěší.Hlavně mi psaní pomáhá..vykecat se ulevit.. hlavě,srdci,duši.
07.11.2011 11:16:32 | Liška76