.
Marnotratná
jsou rána
nevratná
a v těch chvílích
dumavého
oblaku
vystřelujeme páchnoucí
věže
do mraků
otce i syna
navázala si mozzarellu
na Pandořina křídla
a teď sněžíš
v uhlíku
helium
se dusí v kyslíku
maková pole
jako hlavy
kosím
a nezní rady
pod výdechy
mocných draků
snesou se až
do polštářů
do rozpaků
rozbombardovaná břicha
kráterové návrhy
sedíš mi na lemu šatů
pumou mě tížíš
na nebi
křičím
že nejsem na prodej
nejsem levná
a pak mi setnou hlavu
a budu jen báseň vzletná
tvůj Bůh
tvá celá ruka
potrhaná
od poezie
mistra vlka
člověčinou se dusíš v kleci
světa
není to tvá
pravá tvář
co mne spletla
.
asi už měknu, blue...:P
13.11.2011 20:21:55 | Lagedama