Dušičkový čas
...............................
...............................
Všude kolem je nekonečné ticho .
V něm odpočívají neprobuzená slova .
Stejně tak tvé nepokojné ruce , hledají
nahotu mého těla .
Je neděle , dušičkový čas a stovky světel
se rozzářily na hrobech . Někdo odešel , ani se nemohl rozloučit ,
jen tekoucí slza zatím neschnoucí je stále
v srdcích těch kteří vzpomínají ...
Ani tys dnes nepřišla . Snad příjdeš zítra ,
kdy zavládne příhodnější čas . Vždyť stále prší a je zima .
Ale , v toužení po tvé přítomnosti , mi zůstávají vzpomínky .
Alespoň na tebe a lidi , které jsem měl
tak nekonečně rád ...
Přečteno 406x
Tipy 12
Poslední tipující: Liška76, modrá..., Holis, labuť, WAYWARD, s.e.n
Komentáře (5)
Komentujících (5)