Lichotit
Nebe je čistý, je půl pátý.
Z modliteb lidí vytvořím naději.
Nikdo z nás dvou není svatý.
Doufám, že s láskou k tobě uspěji.
Chci s tebou poznávat krásy života.
Chci, abychom se spojili v jedno.
Bohužel často mě opouští jistota.
Z víry zoufalců stvořím bezedno.
Chci každý den říkat, jak ti to sluší.
Chci pokaždé se dotýkat tvých vlasů.
Chci z kamene vytesat Venuši,
která by znázorňovala tvoji krásu.
Chci každý den šeptem ti lichotit.
Chci ti pořád říkat, jaká jsi kočka.
Moje láska k tobě se nedá zkrotit.
Chci pozorovat tvoje vášnivá očka.
Přečteno 511x
Tipy 5
Poslední tipující: Liška76, Live to fight, strašidýlko-střapatý, Alex Ardes
Komentáře (3)
Komentujících (3)