Vyjádřit slovy se to nedá...
Vyjádřit, láska, slovy se nedá
Milion přívlastků jsem jí dala
V zoufalství hledala správné fréze
Odpust mi, byla jsem blázen
Vyjádřit, smutek, slovy se nedá
Byla jsem to já nebo ona?
Namísto kyticí v ruce nůž
Vzpomeň si, příteli, stůj co stůj
Ruku v ruce našli jsme cestu
Měla jsem ti dělat nevěstu
Namísto rýže na zem snáší se déšť
Odpusť mi, lásko, radši běž
Slunce záře spálila růže květ
Už to není, jak tehdy, už není nám pět
Vyslov ta slova, zas a znovu
Najdi mě, neznámí, pomoz mi vzhůru
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: LadySymphonia
Komentáře (0)