Pod pás
Lakem na nehty lepím rány,
z papíru jezero tvořím.
Černým lakem kreslím vrány,
pomalu zaživa hořím.
Proč se vždy trefíš pod pás
a do očí vleješ mi moře?
Nenech se zlákat za čas
a nenech se zaživa shořet.
(Nejsi Jan Hus)
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Live to fight, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)