nehřejivá
-smetí nalézá se v koši...
/kolik časů zbývá než dozvíme se poslední kapitolu..?/
periferie zloměsta v dlouhotmě za oknem
-oheň došel, sakra
čtyřicet dva nevyřčenejch příběhů ve skle mdle oranžový oblohy
vadí nevadí hladí nehladí
halas v chrámu podzemních tunelů přehlušuje mlčivý dialogy
a indiferentně podivná šípková víla prchla před chvějivou upřímností
- možná, že se ani neptáš
jak je možný že se dva cizinci potkali
o půl pátý ráno na uprázdněný konečný fialovýho metra
-smetí?
nalézá se v koši.
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: kamínek, nebech, Petbab
Komentáře (0)