Příliš realitní realita
šťopičku něčeho vostřejšího
brusinky naložený v rumu
starou medovinu
a tvoje polibky ve tmě
tavím se jako svíce
pod tvýma rukama
koušeš mne do rtu
zatraceně
zhasínají lampy
na naši počest
jen slunce u oběda drze probleskovalo
skrze mraky
a kresby na záclonách jako
triviální ptáci pokřikují
co nechceme slyšet
chceš to slyšet?
pamatuješ, jak na nebi pořád svítí jen ta jedna hvězda?
myslíš, že je naše?
ve dveřích
na schodech.
je mi zima
choulím se ti v náručí
a
kdybych nemusela ráno vstávat
tak.....
Přečteno 409x
Tipy 10
Poslední tipující: qpal, Liška76, jvacl, drsnosrstej kokršpaněl, Lucijena, j.c.
Komentáře (3)
Komentujících (3)