On nebo Ona?
Plavý pramínek vlasů se kroutí na včera povlečeném polštáři. Matrace zase více prohloubená od tvého těla a její vlákna nasáklá pachy nočních radovánek. Prostěradlo slité do jedné bílé silné linie, připomínající hada. Ty, ležící na kraji voňavé lázně s kolenem vyčnívajícím z podpeřiny. A vedle tebe růžová bytost zahalená do tvé nahé náruče.
Spokojeně spíte.
(..a já si můžu vybrat, kterého z vás zabiju jako prvního!)
Komentáře (3)
Komentujících (3)