osud - dosud
Zajídám se posledním chlebem,
necítím rozdíl mezi peklem a nebem.
Zajeté koleje prorostla tráva vysoká.
Tu už nikdo dnes neposeká.
... Možná z jara, teď se blíží zima.
Vraždivý mráz, horečky, rýma.
Cítím bolavé zítřky už dnes.
Ta bolest pokácí celý les.
Nezavírej oči nechoď spát.
Neopouštěj mojí duši tisíckrát.
Jednou to stačilo, teď je to po druhý.
Můj život už, můj život pouhý!
Řekni už dost, copak nejsi nasycen?
Vykořisťuješ neustále, jsi cizincem.
Nocí se toulá duše Tvá,
ani se Tě nezeptá.
Bez kontroly neustále,
míří moje já pořád dále!
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76, kavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)