Do stromů
Tichý vítr bere vůli,
skrze stromy lehce vane,
tak jako síla tvá...nepřestane.
A ještě více...prudkým deštěm
se již brzo stane
Říkám vstaň a bij se
říkám vem si vše
a ještě víc, než kdy předtím
dokud paže tvé to unesou.
Sejmi ze mě tíhu světa
ta co zbyla, co neulétla
skrze prsty, do stromů
tam kde vítr vane...
a vanout nepřestane.
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)