Ve vlnách rozkoše
Ve vlnách rozkoše Femme fatale zmatená,
Tvé hráze bořím,
Tvá kůže je zjizvená,
Můžu víc, chceš to,
Nebuď tak při zemi,
Skolím Tvé zábrany,
Šeptám Ti… vzdej se mi..
U hrobů poklekám, zvony dál bijí,
Upíři moji krev bez řečí pijí,
Dám Ti víc, dej mi víc,
Nebuď dál při zemi,
Kašli už na lidi..
A celý vzdej se mi!
Polib mě, uhraň mě,
Nechci jen v posteli,
Užij si, vem si mě,
Než nás smrt rozdělí!
Kuchyň i lodžie,
Parčík i náměstí,
Pouta i něha Tvá,
Svedu Tě na scestí…
Komentáře (0)