Dnes v noci
Země mě nevítá
nebeské smetí jsem
lidstvo - crew zemitá
dopad s full servisem
nečeká.. ´přímo hleď´
aniž by omrkla
nebe své naposled
někam se neshlukla
do ulit hlemýždích
skořápek vypuklých
aneb do velryb břich
očima z děr kuklí
asteroid nezhlédla
jak kácí Everest
hrůzou pak pobledlá
jako chřestýše chřest
vrz osi pozemské
uslyší klapavý
faux pas společenské
protokol nestráví
ani s obtížemi
kdyžtak jen přežije
diplomacie v Zemi
již z periférie
sluneční soustavy
návštěva ´potěší´..
- dál kámen toulavý
maraton poběží?
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, jvacl, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)