Bohyne Mam
Videla jsem chrám bohyně Mam...
při čekání na odpověd-
co vlastně v životě znamenám?...
Tisíce schodu vytesaných do skály-
prosím....
aby mé slzy ustály.
Tisice schodu do nebes stočených-
něžné pohlazení mých milovaných.
Viděla jsem chrám bohyně Mam...
a já další ránu v srdíčku mám.
Tisíce schodu vytesaných do skály-
prosím...
toužím po tom,
aby se Tvé oči na mě usmály.
Mé myšlenky jsou čisté lásky-
neuzavírám se svým životem
žádné sázky.
Bohyně Mam...
dnes večer ke mě slétl anděl sám.
Pokorou a něhou...
utře mé slzičky...
a já usínám
se štěstím
pod víčky.
Komentáře (0)