Anotace: Je to vlastne upravená písen do dnešní podoby vánočních svátku u nás doma...pojdte si zazpívat..:-)
Pravda - vánoce nemusím taky a rozumím tomu, ale zrovna tak nemusím tyhle "remaky". Daleko víc by Ti slušelo něco na vlastních nohou... Takže nehodnotím a budu se těšit na Tvoje vlastní...
18.12.2006 10:36:00 | G.P.
tak to se mi líbí...dost mě to pobavilo,proč ne ?100%..hlavně sem tomu moc rozumněla,páč tyhlety Vánoce budou stát fakticky za houby
17.12.2006 19:34:00 | airelle
Vylila jsi mi úsměv...a tak musím bodovat...:) hele...:)
PS:Asi ti nějak rozumím...:) nevím proč..:)
17.12.2006 19:27:00 | Favi