Po světě chodím sám
své myšlenky v hlavě mám.
Nikoho nezajímam,nikdo mě nechce znát.
Proto chodím sám, na nikoho nespoléham.
Srdce prázdne jak list papíru
přesto tluče jak v době míru.
Chtěl bych ho popsat jak knihu
o lásce, přátelství a klidu.
Ve sny se moje myšlenky plní
a já se dočkávám jen nedoruzumění........