Ježíškovi II...
Já vím proč na tebe Ježíšku neveřím,
beránek nepřijde, nezazvoní u dveří.
Štědrý den sama, srdíčko na dva kusy,
s tím mým žalem dělat něco musím.
Stěhuji se pryč, je to tak lepší,
milovat Kulíška nic nevyřeší.
Děkuji Ježíšku za krásné vánoce,
snad lepší budou ty další - po roce...
Komentáře (1)
Komentujících (1)