Anotace: -
Skládáš den z pocitů
jenž o rty se ti něžně otírají
z tváří slzy stíráš
když zlé sny se zdají
Kdo dovolí si věznit víru
když už jen pár chvil zbývá?
Kdo nechá utopit se v splínu
když naděj v zákoutí se skrývá?
...
buď moc chlastám nebo to prostě neni dost
09.11.2011 00:30:08 | Lagedama